NAJAVLJEN REMASTER ZA CRASH TEAM RACING

NAJAVLJEN REMASTER ZA CRASH TEAM RACING

Nakon uspeha Crash Bandicoot N. Sane Trilogy Activision je ispunio nagoveštavanja od proteklih dana i najavio remaster kultne Crash Tim Racing igre na kojoj su odrasli brojni fanovi PlayStationa.

Moderna verzija nosi podnaslov Nitro-Fueled , a kako kažu iz Activisionovog razvojnog tima, Beenox, rađena je od temelja. Vizualno su doradili stari klasik u stilu prethodnog Crash remastera pa prema onome što može videti na traileru – Crash Team Racing izgleda nikad bolje!

Ulozi su visoki i konkurencija je oštra! Igrači se trkaju sa različitim karakterima iz Crash BandicootTM, uključujući Crasha, Coco, Dr. Neo Cortex i druge, protiv egomanijaka Nitros Oxide-a kako bi spasili našu planetu od uništenja.

Uz potpuno osveženje originalne igre igrači dobijaju nove trake i modele kartinga. Što se modova tiče,  zadržavajuse svi originalni modovi,a igrači će pored solo igre moći da igraju i u mrežnom multiplayeru  – onlajn protiv drugih igrača, a sve rezultate će beležiti i tabela najboljih igrača.

Crash Team Racing Nitro-Fueled je najavljen za PlayStation 4, Xbox One i Nintendo Switch konzole, a u prodaji će se pojaviti 21. juna 2019. Kao i za prošli remaster, Activision ističe da se tim posebno potrudio oko svih detalja, naročito uvođenjem savremene konzolne HD grafike, pa će u igri moći da uživaju i oni koji su igrali original,a i novi igrači.