“STAN AGAINST EVIL” SPECIJAL ZA NOĆ VEŠTICA

PREMIJERA PRVE SEZONE HOROR-KOMEDIJE “STAN AGAINST EVIL” SPECIJAL ZA NOĆ VEŠTICA EKSKLUZIVNO NA AMC

Tvorac, scenarista i producent serije Dana Gould (“The Simpsons”)‚ U glavnim ulogama John C. McGinley (“Scrubs”) i Janet Varney (“You’re The Worst”)

Ukoliko još uvek nemate planove za najstrašniju noć u godini, toplo preporučujemo da 31. oktobar od 22:00 provedete uz maraton seriju “Stan Against Evil”, specijal koji će povodom Noći veštica biti emitovan ekskluzivno na AMC kanalu. Neobičan spoj komedije i horora kroz osam epizoda prati život ćudljivog, nabusitog nekadašnjeg šerifa koji, uprkos svojoj volji, mora da se udruži sa svojom mlađom zamenicom kako bi se izborili sa natprirodnim silama u svom malom rodnom gradu.

Stan je džangrizav šerif uspavanog gradića New Hampshire, koji je primoran na rano penzionisanje. I dok Stan pokušava da se pomiri sa činjenicom da mora da preda grad svojoj sposobnoj, lepoj koleginici Evie, njih dvoje su prisiljeni da sklope savezništvo kada shvate da se čudne stvari dešavaju u njihovom staromodnom domu u Novoj Engleskoj. Udruženih snaga, oni će pokušati da izađu na kraj sa brojnim demonima koji uhode grad izgrađen baš na mestu na kom su masovno spaljene veštice u XVII veku. Kao da to nije dovoljno, Stan se upušta u tajne pregovore kako bi oživeo svoju pokojnu ženu Claire.

Tvorac, scenarista i izvršni producent serije je Dana Gould (“The Simpsons,” “Parks and Recreation”), uz Toma Lassallyja (“Silicon Valley”). Seriju potpisuje Radical Media (What Happened, Miss Simone?, “MARS”), sa Frankom Schermom i Justinom Wilkesom kao izvršnim producentima. Osim što je protagonista, John C. McGinley je takođe i producent, a tu su i Deborah Baker Jr. (“The Great Indoors”) i Nate Mooney (“Weeds,” “Mike and Molly”).