The Seven Deadly Sins: Knights of Britannia – Prvi utisci

Bandai Namco

Došo je red i za još jedan Shounen naslov da dobije svoju video igru, i ovog puta je to The Seven Deadly Sins. Mi smo imali priliku da odigramo prvih sat vremena i vidimo da li je ovo samo pokušaj da se zaradi briza kinta ili ipak solidan naslov vredan dodavanja u kolekciju.

Priča će ukratko pratiti prvu sezonu anime serije, samo što će se ovde još više koncentrisati na borbe i akciju umesto neke progresije i razvoja likova. Tako da ako hoćete priču onda anime gledajte, ako pak hoćete da vidite i budete u centru akcija koje su tipične za tu seriju onda je najbolje igru uzeti.

Bandai Namco

Gemplej je za ovaj tip „hack and slash“ video igre odlično odrađen, i kroz veoma malo poteza i kombinacija ćete moći da izvedete veliki broj kombo napada ili odličnih akcionih sekvenci. Pri samom početku igre možete birati između dva moda „Adventure“, klasičan mod u kom prelazite priču i otključavate likove i „Duel“, mod u kom ćete sami ili sa prijateljem moći da odigrate raznorazne okršaje u tipičnoj jedan na jedan ili dva na dva borbi viđenoj u svakoj standardnoj tabačini sa dodatnom novinom da sve što otkljucate u prvom modu biva dostupno u ovom. Svi sistemi vezani za mod avanture kao što su pravljenje opreme, dodavanje opreme likovima i istraživanje su veoma uprošćeni, veoma lako dostupni i razumljivi. Na vama je da kroz izvršavanje zadataka vezanih za glavnu priču, sporedne priče kao i testove sakupljate informacije i tako otključate još njih i progresujete ostatak avanture.

Bandai Namco

Igra je odrađena u je klasičnom cell-shaded stillu animacije koji se provlači kroz veliki broj sličnih anime adaptacija u formi video igre, kao što je korišćeno za Dragon Ball, Naruto i One Piece igre. Tako da ove nećete naći mnoge zamerke i igra verno prenosi likove i njihov izgled.

Bandai Namco

Muzika je tu i tamo, primećivaćete je ali često može biti i veoma zaboravna. Dok je glasovna gluma na japanskom i totalno na nivou.

Mnogo mana nismo uspeli da zapazimo osim da igra može biti u trenucima prelaka dok odma posle toga izuzetno teška, problemi sa kamerom sa kojom ćete se više boriti nego sa protivnicima i veoma lošeg sistema fiksiranja na jednu metu ili samog ciljanja mete radi udaranja iste.

Bandai Namco

Kao prva velika The Seven Sins igra za PS4, prva ikad igra je bio naslov za Nintendo 3DS, ovo predstavlja sasvim bazičan i fin naslov, apsolutno prihvatljiv za igrače koji se upuštaju u anime igre. Pogotovu što je Bandai Namco odlučio da u budućnosti doda jos delova priče vezanih za drugu sezonu anime serije kao i gomilu novih likova zajedno sa time i to besplatno. Ukoliko niste sigurni možete pogledati i kako izgleda prvih sat vremena u igri i odlučiti posle toga:

 

Platforme: PS4
Razvojni tim: NatsumeAtari
Izdavač: Bandai Namco Games
Cena: $59.99
Test platforma: PS4
Za: Zabavne borbe
Za: Otkačeni zanimljivi likovi
Za: Solidna igra
   
Protiv: Problemi sa kamerom
Protiv: Kratka igra
Protiv: Skokovi u težini