Nova „Megaman“ animirana serijana planirana za 2018. ili kasnije.

„Megaman“

Kompanija Dentsu Entertainment USA (Monsuno, LBX) je objavila da rade na novoj animiranoj seriji po popularnoj video igri „Megaman“ (Rocketman), koja će se prikazivati na kanalu Cartoon Network tokom 2018. godine ili kasnije. Serija će biti namenjena deci uzrasta od šest do devet godina, ali i njihovim roditeljima koji su voleli video igru. U skladu sa time, Dentsu Entertainment, će se fokusirati na igračke koje će pratiti seriju.

U novom „Megamenu“ ćemo imati priliku da i da upoznamo alter ego našeg voljenog junaka, koji je zapravo robotić školarac koji postaje Megaman samo kada je to neophodno. Pored toga, tu će biti gomilica novih junaka kao što je „Mega Mini“.

Dentsu Entertainment će na seriji raditi sa kompanijom DHX Media.

 

Kratak sinopsis:

Veseli robot, školarac, otkriva u dubini svog programa poseduje protokol koji od njega može da napravi moćnog Mega Mena. Dok čuva svoj pravi idenditet mora da se pobrine za sigurnost Silikon grada u kome živi.

Dentsu Entertainment USA i Man of Action Entertainment („Ben 10“, „Generator Rex“) rade na 26 epizoda ove serije koje su planirane da budu gotove tokom 2017. godine, a ideja je da to postignu do tridesete godišnjice od izlaska prve igre.