„Dark Tower“ — Prvi poster!

Columbia Pictures – „Dark Tower“ (kliknite za veću sliku)

Kompanije Columbia Pictures i MRC su objavile zvanični poster za film „Dark Tower“, koji se radi po jednom o od najpopularnijih romana Stivena Kinga.

Sinopsis:

U priči, Roland Diskejn je poslednji živi pripadnik viteškog reda poznatog kao “revolveraši” i poslednji u dinastiji “Artur Eld-a”, analoga kralja Artura u ovom pisanom univezumu. Politički organizovan u vidu feudalnog društva, deli tehnološke i socijalne karakteristike sa Divljim zapadom, ali je takođe i magijski. Mnogi magični aspekti su nestali iz Sred-sveta, ali ostaci postoje kao i ostaci tehnološko naprednog društva. Rolandov pohod je da nađe Mračnu kulu, legendarno zdanje koja je, prema predanjima, neksus svih univerzuma. Za svet u kojem Roland živi, kaže se da je “nastavio dalje”, i deluje kao da puca po šavovima. Moćne nacije su bile rascepane ratom, čitavi gradovi i regije nestale bez traga i vreme ne teče na normalan način. Ponekad, čak i sunce izlazi na severu a zalazi na istoku. Na početku serijala, Rolandovi motivi, ciljevi i godine su nejasni, mada kasniji delovi sage bacaju svetlo na ove misterije. – Wikipedia

Glumačka postava: Elba, MekKonahi, Tom Tejlor, Džejk Čambers, Abi Li, Fran kranz, Džeki Erli Halej, Ketrin Vinik i Klaudija Kim.

Premijera: 28. jul, 2017. godine.