„The Avengers project“ — #reassemble

„The Avengers project“

Juče smo pisali o tome kako je na Marvelovom tviter nalogu postavljena informacija o tome kako će sutradan objaviti neke bitne vesti. Tada se nije mnogo znalo o čemu je reč, ali je bilo pregršt nagađanja i predviđanja. Međutim, ono štu zapravo najavili je većinu prilično iznenadilo…

Evo o čemu se radi, najavljen je „The Avengers project“ čiji trejler možete pogledati ispod:

Tako je, dobro ste videli, ovo je projekat na kome će raditi Marvel i Square Enix zajedno u narednim godinama, i to na više igara.

U godinama koje su pred nama će izlaziti video igre sa našim voljenim junacima iz Marvelovih stripova, a prvi među njima će biti igra „The Avengers“. Na stvaranju igre će raditi Crystal Dynamics®, tj. ekipa koja je radila na nagrađivanim igrama „Tomb Raider“, a u saradji sa Eidos-Montréal („Deus Ex“ igre).

Marvel najavljuje da će ovaj projekat biti namenjen igračima širom sveta, kao i da će imati mnoštvo likova, lokacija i legendarnih trenutaka koji će oduševiti dugogodišnje fanove ove franšize. Pred nama je potpuno originalna priča koja će predstaviti univerzum u kom ćemo moći da se igramo godinama. Detalji o igrama će biti objavljeni 2018. godine.