Novi Power Rangers trejler, Bryan Cranston kao Zordon

Lionsgate

„Lionsgate“ je upravo premijerno prikazao najnoviji trejler za „Power Rangers“ film, koji nam dodatno prikazuje i Bryan Cranstona kao Zordona.

„Saban’s Power Rangers“ prati pet običnih srednjoškolaca koji moraju postati nešto izvanredno kada saznaju da je njihov mali gradić Angel Grove kao i ostatak sveta na granici da bude uništen od strane vanzemaljske pretnje. Izabrani sudbinom, naši heroji će brzo otkriti da su oni jedini koji će moći da spasu planetu. Ali da bi u tome uspeli moraće da prebrode svoje lične probleme i da se udruže zajedno kao Power Ranger tim pre nego što bude prekasno.

Glumača postava uključuje Dacre Montgomery („A Few Less Men“) kao Jason ili ti Red Ranger, Rj Cyler („Me and Earl and the Dying Girl“) kao Billy ili ti Blue Ranger, Naomi Scott („The 33“) kao Kimberly ili ti Pink Ranger, Becky G („Empire“) kao Trini ili ti Yellow Ranger, Ludi Lin („Monster Hunt“) kao Zack ili ti Black Ranger, kao i Bill Hader („Saturday Night Live“) koji će dati glas za Alpha 5, i naravno Bryan Cranston („Breaking Bad“, „Godzilla“) kao Zordon i Elizabeth Banks kao zlokobna Rita Repulsa.

Režiran od strane Dean Israelite („Project Almanac“), Power Rangers scenario su napisali John Gatins („Kong: Skull Island“, „Real Steel“), Burk Sharpless i Matt Sazama („Dracula Untold“), Zack Stentz i Ashley Miller „(X-Men: First Class“, „Thor“), i Max Landis („Chronicle“). Producenti na filmu su sam kreator Haim Saban, Brian Casentini, Wyck Godfrey i Marty Bowen („The Twilight Saga“, „The Fault in Our Stars“, „The Maze Runner“ franšize).

„Power Rangers“ film nam stiže u bioskope 24. marta 2017. godine.