Stigao je traijler za „Snatch“ seriju

Crackle

Kako se približava premijera serije, koja je zakazana za 16. mart na „Crackle“ sajtu, tako nam i lepo stiže prvi traijler. Traijler za ovu seriju baziranu na Gaj Ričijevom filmu iz 2000. možete pogledati ispod kao i novi poster za istu.

Zvezda „Snatch“ serije će biti niko drugi do Rupert Grint, najbolje znan po njegovoj Ron Weasley ulozi u „Harry Potter“ filmskoj franšizi, ali ovog puta kao Charlie Cavendish. A pored njega tu su i Dougray Scott („Fear the Walking Dead“, „Doctor Who“) kao Vic Hill i Ed Westwick („Wicked City“, „Gossip Girl“) kao Sonny Castillo. I naravno Nick Renton („The Musketeers“, „Jericho“) ali kao režiser ove serije snimane u Mančesteru u Engleskoj.

Inspirisano pravom pljačkom koja se desila u Londonu, serija The Snatch je centrirana oko grupe dvadesetogodišnjaka, mladih prevaranata koji pošto nabasaju na kamion prepun ukradenih zlatnih poluga bivaju inznenada ubačeni duboko u opasan svet organizovanog kriminala. Momci će morati brzo da nauče kako da plivaju niz nepredvidive vode Londonskog podzemlja dok se potplaćeni policajci, ciganski batinaši, internacionalni mafijaši i lokalni zlikovci obrušavaju na njih.

Premijera će se sastojati od 10 jednočasovnih epizoda produciranih od strane Alex De Rakoff i Helen Flint iz produlcijske kuće „Little Island Productions“.

Crackle