Oficijalno: Vudi Harleson će glumiti u Han Solo filmu!

Vudi Harleson se oficijalno pridružio ulogama u filmu „Han Solo: A Star Wars Story“ (nije konačan naziv filma) objavila je kompanja Dizni  putem sajta StarWars.com.

Režiseri FilLord i Kristofer Miler su u objavi izjavili:

Ne možemo biti srećniji što ćemo sarađivati sa umetnikom koji poseduje ogromnu dubinu i raspon. Njegova veština nalaženja i humora i patnje često u  istoj ulozi je zaista jedinstvena

Harlesonova uloga kao i ime filma i dalje ostaju tajna ali se spekuliše da će glumiti neku vrstu Hal Solovog mentora. Pored Aldena Erenrajha koji će glumiti Han Soloa, Harleson će se pridružiti Donaldu Gloveru koji glumi Lenda Kalrizijana i Emiliji Klark koja glumi , za sada, nepoznatu glavnu žensku ulogu.

Prateći uspeh Odmetnik 1: Star Wars Priča, prvi samostalni film u franšizi, Han Solo film će takoće ispričati priču koja nije u centru Skajvoker sage. Radnja će se odvijati  u „Dark Time“ eri, između Zvezdani ratovi – epizoda III: Osveta sita i Zvezdani ratovi  – epizoda IV: Nova nada. Ta era je malo više istražena u Odmetnik 1 ,koji se završava bukvalno nekoliko minuta pre Nove nade, i „Star Wars Rebels“ koji se događan ekoliko godina pre.