„Zakon Noći“ — Novi film Bena Afleka!

„Zakon Noći“ — Warner Bros

Čak i ako dobiješ današnju bitku previše je nasilja u tome što radiš!

Warner Bros Pictures predstavlja nam ostvarenje Bena Afleka, “ZAKON NOĆI ”, koji će se u bioskopima pojaviti u četvrtak 12. januara.

Radnja filma smeštena je u Boston, 1920-ih godina prošlog veka, film “ZAKON NOĆI ” govori o tada životnoj temi miliona Amerikanaca – prohibiciji. Priča prati grupu individualaca i njihovo snalaženje u svetu organizovanog kriminala.

„Zakon Noći“ — Warner Bros

Radnja filma se događa u doba prohibicije i prati uspon Džoa Kohina od sitnog kriminalca do jednog od najpoznatijih gangstera Amerike. Džo Kohin , najmlađi sin uvaženog bostonskog policajca, već odavno je okrenuo leđa svom strogom i pravilnom vaspitanju. Sada nakon što je tokom detinjstva diplomirao na sitnim krađama, Džo je postao najstrahovitiji gradski mafijaš koji uživa u uzbuđenjima i ulozi odmetnika. Ipak život s druge strane zakona sa sobom nosi visoku cenu. U vremenu nemilosrdnih ljudi, ambicija, keša, ilegalnog alkohola, oružja i bitke za kontrolu tržišta, nikome – ni članovima porodice, a ni prijateljima – ne može se verovati.

„Zakon Noći“ — Warner Bros

Film krasi odlična glumačka ekipa za triler koji se bavi temom neobrađenom u velikim projektima još od ostvarenja “Lawless” Džona Hilkouta, sa Tomom Hardijem, Gajom Pirsom i Šajom Lebafom.
Aflek je režirao film po sopstvenom scenariju, zasnovanom na istoimenom romanu Denisa Lehana, poznatog ranije po knjizi „Shutter Island“, prema kojoj je takođe snimljen film.


Film u bioskope dolazi u četvrtak 12. januara