David Tennant predvodi glumačku postavu za novi „DuckTales“

Disney XD

„Disney XD“ je danas objavio da će David Tennant biti jedan od glasovnih glumaca koji će podariti svoj glas već dugo očekivanom „DuckTales“ rebutu. David će biti u ulozi dobro poznatog pernatog milijardera Scrooge MecDuck.

Serija će biti permijerno puštana u 2017. na „Disney XD“ kanalu, i takođe će biti tu i nećaci Huey, Dewey i Louie kojima će glasove pozajmiti Danny Pudi („Community“), Ben Schwartz („Parks and Recreation“) i Bobby Moynihan („Saturday Night Live“). Naravno tu će biti i Beck Bennett („SNL“) kao Launchpad, Toks Olagundoye („Castle“) kao Mrs. Beakley i Kate Micucci („Rising Hope“) kao Webby Vanderquack. I svi će predstavljati redovnu postavu koju ćete gledati iz epizode u epizodu. Ali ne brinite „Disney“ fanovi pošto možemo očekivati i povremeno pojavljivanje likova kao što su Donald Duck, Flintheart Glomgold, Gyro Gearloose, Duckworth, Gizmoduck, Magica DeSpell, Gladstone Gander, kao i Ma Beagle i Beagle Boys.

Izvršni produćent na ovom šou je Matt Youngberg („Ben 10: Omniverse“), i radi zajedno sa editorom priča i koproducentom Francisco Angones („Wander Over Yonder“) i direktorom za crtež Sean Jimenez („Gravity Falls“).

Za kraj pogledaj predivan video u kome nova grupa glasovnih glumaca peva legendarnu klasičnu temu za ovaj crtani: