Film „Akvamen” odložen: novi datum izlaska 2018. godine

Film „Akvamen”, s Džejson Momoom u glavnoj ulozi, ipak će izaći oktobra 2018. godine.

DC Entertainment
DC Entertainment and Warner Bros.

Izgleda da se napokon radi punom parom na filmu „Akvamen”.  Džejson Momou, koga smo na kratko videli u filmu „Betmen protiv Supermena: Zora pravednika”, tumači glavnu ulogu. Akvamena ćemo videti u većoj ulozi u filmu „Liga pravednika” koji izlazi 2017. godine, koji će režirati Zek Snajder.

Ali nakon toga, napokon izlazi film s Momoom u glavnoj ulozi. Studio Warner Bros. je najavio film za 5. oktobar 2018. godine.

Film, koji režira Džejms Van, je prvobitno bio zakazan za jul 2018. godine.

Glumačka postava

Džejson Momoa će glumiti Akvamena/Artura Karija. Amber Herd glumi Meru. Vilem Defo je njegov savetnik i mogući zlikovac Nuidis Vulko. To je sve što nam je za sada poznato, ali nisu nemoguće kameo uloge drugih pravednika.

Režiser

Režiser filmova „Saw” i „Fast and Furious 7” Džejms Van dodaće film „Akvamen” svom unikatnom portfoliju. Poslednji projekat na kome je radio bio je bila je pilot epizoda ributa serije „MacGyver”.

Pisci

Vil Bil pisao je scenario, na osnovu priće Džof Džonsa i Džejms Vana, koja je bila inspirisana likom kog su napravili Mort Vajzinger i Pol Noris za DC Comics. Priča i dalje nije otkrivena.

Liga pravednika

Iako nema šanse da se uskoro pojavi trejler za „Akvamena”, možete jasno videti Džejsona Momou u ovom tizeru i slici.

DC Entertainment and Warner Bros.
DC Entertainment and Warner Bros.

„Liga pravednika” izlazi 17. novembra 2017. godine, oko osam meseci pre „Akvamena”.