Otkriven gejmplej za remasterovan „Crash Bandicoot“

crash-bandicoot-n-sane-trilogy_5-660x330

Nedostajao vam je vaš stari drugar „Crash Bandicoot“? E pa „Vicarious Visions“ nas je sve veoma prijatno iznenadio na „PlayStation Experience 2016“ događaju sa tizerom i veoma zanimljivim scenama gejmpleja za nadolazeći PS4 remaster ove igre.

U ovom videu možemo videti novi i unapređeni izgled našeg glavnog lika. Ubrzo potom prikaz i direktno poređenje starog sa novim gejmplejom tj. njegovim izgledom. Mnogi će odma prepoznati poznate glavne protivnike kao što su Papu Papu i Dr. Neo Cortex kao i poznate nivoe kao što je legendarna mapa sa ogromnom kamenom loptom od koje bežite. A oni koji imaju dobro sećanje mogu primetiti da će čak i zvukovi biti isti kao i u originalu.

Od zvanične objave na ovogodišnjem „E3“ sajmu pa do sad nismo čuli mnogo vesti u vezi sa ovim remasterom osim onih vezanih za pojavljivanje glavnog lika u novoj „Skylanders“ igri. Nazvan „Crash Banticoot: N’Sane Trilogy“ ovaj remaster će sačinjavati prve tri originalne igre ali za sad još uvek nema zvaničan datum izlaska osim naznaka da će se pojaviti negde u 2017. godini.