Nil Gejmen radi na seriji o neboderu koji se kreće kroz paralelne univerzume

1479408579screen_shot_2016-11-18_at_2-41_-07_am_

Prema pisanju portala ,,Deadline“, Nil Gejmen, zajedno sa produkcijskom kućom ,,Angry Films“, radi na novoj sci – fi seriji za ,,Fox“, koja će se zvati ,,The Building“. Serija je zasnovana na digitalnom filmu ,,Parallels“ autora Krisa Leonea (Chris Leone).

Digitalni film ,,Parallels“ po kome je zasnovana ova serija

Priča ove serije se vrti oko nebodera koji ima moć da se kreće kroz paralelne univerzume.  Kako dalje piše ,,Deadline“, serija će se baviti pitanjima ko je sagradio ovaj neboder i zašto, šta se dešava na svakom spratu i, ako je moguće, da li će se svi vratiti na svoju matičnu Zemlju.

,,Deadline“ je takođe podelio kratki sinopis ove serije:

,,The Building“ se radi o neboderu koji se kreće kroz paralelne univerzume i o grupi mladih istraživača koji se nalaze u zgradi, i koji će se u odjednom naći na jednoj potpuno drugačijoj Zemlji – Ronald Regan nije izabran za predsednika i Rusi su bacili bombu. U tom trenutku shvataju da nemaju baš puno vremena da shvate gde se nalaze i da spasu članove njihove ekipe pre nego što se zgrada otisne u drugu dimenziju. Uskoro shvataju da se ova Zemlja razlikuje od one na kojoj su počeli i da povratak kući zvuči nemoguće.

I, kako vam se čini? Da li se vidite kako provodite praznike lenčareći uz ovu seriju ili vas pak nije dovoljno očarala?