Ed Skrejn ponovo zloća

ed-skrein-transporterEd Skrejn, sve žene žele da budu sa njim, a svi muškarci žele da budu kao on. Sigurno ga znate, u Gejmotronu je glumio Dario Naharisa, zločestog plaćenika koji je uspeo svojim šarmom da osvoji srce prelepe Deneris, majke letećih guštera. Možda vam je ipak poznat kao glavni negativac u Dedpulu, Frencis, koji je daleko manje šarmatan nego Dario, ali podjednako pokvaren, ako ne i više.

E pa, spremite se da ga opet vidite u ulozi negativca, ovoga puta u Robert Rodrigezovoj adaptaciji popularne mange „Alita: Anđeo bitke“. Skrejn će se pridružiti sastavu koji, između ostalih, čine Roza Salazar, Kristof Voltz and Džeki Erl Hejli. Rodrigez režira dok su Džejms Kameron i njegov partner iz Lajtstorm Entertejnmenta, Džon Landou glavni producenti.

Priča Alite je smeštena u 26om veku, i prati ženskog kiborga(Roza Salazar) koju je naučnik našao na đubrištu. Pošto nisam čitao mangu, nisam siguran šta tačno naučnik traži na đubrištu, ali ću odgledati film i otkriti. Kiborginja (kako li se kaže ženski kiborg) nema nikakva sećanja iz prošlog života, osim svoje opake veštine da jako dobro bije. I kao takva odlučuje da bude lovac na glave, jureći kriminalce i prinoseći ih pravdi.

A naš dragi Skrejn će glumiti lika koji se zove Zapan, veoma zao kiborg koji poseduje oružje, sudbonosnog imena Damaskusova oštrica.

Početak se cilja na Oktobar, u Austinu.

U slučaju da vas zanima, Ed Skrejn trenutno snima triler „U mraku“ sa Natali Dormer i Emili Rajtakovski. Šta oni to rade „U mraku“ mi možemo samo da zamišljamo.