Šarliz Teron dobija sopstveni prikvel za film „Pobesneli Maks”

Warner Bros. Pictures & Roadshow films
Warner Bros. Pictures & Roadshow films

Šarliz Teron, glumica koja se jednom prilikom zarad uloge ugojila 14 kilograma, rekla je kako joj je šestomesečno snimanje za „Pobesnelog Maksa” bilo najteže u celoj karijeri.

Mada, bolje bi joj bilo da se čeliči (i ponovo oprosti od svojih plavih uvojaka), jer navodno u izradi je prikvel koji se fokusira na lik Furiose, pod imenom „Mad Max: The Wasteland”.

Australijski sajt „Herald Sun” izveštava da se legendarni Džordž Miler ponovo vraća iza kamere i da će snimanje možda započeti čak krajem ove godine u Novom Južnom Velsu, umesto u Namibijskoj pustinji kao prošli film.

Kakve god fizičke napore mora da prevaziđe, ovo označava genijalan potez za Južnoafričku glumicu. Ovo je originalno trebalo biti Tom Hardijev film (ipak je on Pobesneli Maks), ali Teron je dobila mnogo veći udeo kritičkih pohvala.

A nije lako ukrasti scenu sa samo jednom rukom.

Još nema reči o tome koju ulogu će imati Hardijev karakter u ovom prikvelu, niti da li će se uopšte pojavljivati, ali glumac je izjavio da je potpisao ugovor za bar još 3 filma.

U slučaju da želite da budete u toku, Džordž Milerova crno-bela režiserska verzija filma „Pobesneli Maks: Autoput besa” biće dostupna u Americi u decembru.