Mel Gibson na ivici zakona i razuma

Mel-Gibson

Mel Gibson na ivici zakona i razuma
Veliki povratak jednog od najboljih holivudskih glumaca u akcionom trileru „Zaštitinik“

Glumac Mel Gibson, koji je ove godine napunio 60 godina, poznat po kultnim filmovima „Pobesneli Maks“ i „Hrabro srce“, zapažen i kao reditelj filma „Stradanje Hristovo“, ne prestaje da nas iznenađuje. Ovaj put nakon četvorogodišnje pauze, 15. septembra ga možemo videti u akcionom trileru „Zaštitnik“, kao bivšeg osuđenika Džona Linka, čija je šesnaestogodišnja ćerka upala u probleme sa nasilnim dilerima droge.

Džon koji se donekle primirio i privremeno odustao od svojih ranijih burnih aktivnosti, igrom slučaja se vraća u “igru” na ivici zakona i razuma, kako bi zaštitio svoju otuđenu ćerku i ponovo sa njom uspostavio roditeljski odnos.

Reditelj filma Žan-Fransoa Riše, poznat po filmu „Državni neprijatelj br.1“, o radu sa Gibsonom otkriva: “Za mene, Mel Gibson je jedan od najvećih filmskih stvaralaca – on je na mojoj top listi reditelja zajedno sa Majkl Manom. Pa ipak, nikada se nije mešao u moj rad i to cenim.”

Pored Gibsona, u filmu igraju i Erin Morijarti, Dijego Luna i Majkl Parks.

Zaštitnik u bioskope stiže 15. septembra, a ekskluzivnom insertu moći ćete da pogledajte delić onoga što vas čeka u ovom opakom i napetom trileru.