Džered Leto će glumiti u rimejku „Blejd Ranera“

Još od prvoga trenutka kada je najavljeno da se radi na rimejku sci-fi remek dela „Blejd Raner“ strasti armije fanova ovog kultnog ostvarenja ne jenjavaju. Dok jedni – verovatno s pravom – strepe kako će rimejk izgledati, i koliko će uspeti da se nosi sa njihovim ogromnim ocekivanjima, drugi su nestrpljivi da se ponovo susretnu sa Dekardom i replikantima u brand-new izdanju.

Da hajp koji se stvorio svakim danom bude sve veći pobrinuli su se, izmedju ostalih, i kasting agenti. Još od kada je odjeknula vest da će u rimejku, pored vremešnog Harisona Forda, glumiti Rajan Gosling, iznenadjenja se ređaju kao na pokretnoj traci – među imenima koja se pominju kao članovi glumačke ekipe poslednjih dana su se, tako, našli Robin Rajt, Dejv Bautista i Mekenzi Dejvis.

bladerunner2-625x350

Međutim, najnovija senzacionalna vest je da im se priključio niko drugi do Džered Leto, čija je karijera poslednjih nekoliko godina očigledno u vrtoglavom usponu – ako ćemo meriti po broju kultnih likova koje je u poslednje vreme tumačio (ovom prilikom nećemo ulaziti u diskusiju o tome koliko kvalitetno).

Bilo kako bilo, za sada nam ostaje da se naoružamo strpljenjem i sačekamo oktobar 2017, za kada je premijera novog „Blejd Ranera“ zakazana.