MOONSHINE – Novi naslov visoko nagrađivanog kreativnog dua, Acarelo/Riso

Dinamičan duo koji čine Brajan Acarelo i Eduardo Riso, odgovorni za Aisnerom nagrađeni strip „100 Bullets“, spremaju još jednu poslasticu po imenu „Moonshine“.

Radnja je smeštena u Americi za vreme prohibicije, duboko u šumama Apalačije, i prati priču o Lou Pajrlou, gangsteru iz Nju Jorka poslatom da sklopi posao sa najboljim trgovcem „Moonshine“ viskija iz Zapadne Virdžinije, Hajramom Holtom. Lou očekuje da to bude lagana vožnja – koliko može biti teško prošvercovati turu viskija preuzetog od nekolicine zaostalih seljobera? Ono što Lou ne kapira je da je Holt prepreden i okrutan kao i bilo koji drugi gangster Nju Jorka, i da se uvalio u nevolje preko glave. Ne samo da će Holt učiniti bilo šta da zaštiti svoju ilegalnu operaciju, već neće prezati ni od čega da zaštiti svoju mračnu porodičnu tajnu… krvavu, natprirodnu tajnu koja možda nikada neće doći na svetlost dana… ili bolje – na svetlost punog meseca.

„Ideja za „Moonshine“ je bujala između Eduarda i mene godinama“, kaže Acarelo. „Uzbudljivo je što će konačno buknuti! Ali ako fanovi misle da znaju šta mogu da očekuju od nas, onda bolje da razmisle ponovo.“

„Moonshine“ će se pojaviti na policama (i onlajn) petog oktobra. Ovim stripom, ovaj visokonagrađivani kreativni tim koji je definisao moderni krimi strip se ponovo udružuje, ovog puta pod okriljem kuće „Image Comics“.