Konačno nam je došao novi trejler za „Dolazak’’

Arrival slika

Šta sve neće smisliti, kada u trejleru za film najavljuju trejler za film. E pa za sve nas koji smo uzbuđeno čekali da izađe trejler za film „Dolazak’’, dan je konačno došao.

Ovo je sigurno jedan od interesantnijih i lepših filmova ove godine, naime, naučno-fanstastičnog žanra, a rađen je po kratkoj priči Ted Ćang-a, „Story of your life’’. Režiser koji radi na ovom filmu, čovek koga sigurno ne biste zapamtili po prezimenu, je čuveni Denis Villeneueve.

Zvezde „Dolaska’’ biće Ejmy Adams i Džeremi Rener. Ovaj film se nalazi pri vrhu liste najočekivanijih filmova ove godine, i to sa dobrim razlogom. Čovek sa najboljim prezimenom na svetu, zvaćemo ga Denis, je trenutno jedan od interesantnijih režisera u mejnstrim kinematografiji, a fantastika za koju se uhvatio deluje kao da može biti veoma specijalno i lepo iskustvo. Da ne dužim previše, link je tu, pogledajte trejler i odlučite sami da li ćete brojati dane do prikazivanja ovog filma u bioskopima.

Kratak pregled priće:

Misteriozni objekti iz svemira su sleteli na Zemlju širom sveta i elitni tim stručnjaka, koji predvodi lingvista Luiz Benks (Ejmi Adams), poslati su da istraže situaciju. Dok se čovečanstvo klacka na ivici svetskog rata, Luise i njen tim se trkaju sa vremenom pokušavajući da dođu do odgovora. Da bi došla do njih, doduše, moraće da rizikuje svoj život, a moguće i celo čovečanstvo.