Da li će Džared Leto glumiti Lestata u reboot verziji „Intervju sa vampirom“?

jared

„Universal“ je bio prilično zauzet prethodnih nekoliko godina sa nekoliko prilično velikih reboot filmova. Kao dodatak na „Universal Monsters“ reboot filmove, kao što su Frankenštajn, Mumija i Drakula, studio je 2014. godine dobio prava na popularni „Vampire Chronicles“, serijal knjiga koje je napisala En Rajs. Naravno, „Universal“ je odmah krenuo u pre-produkciju ovih popularnih knjiga.

U slučaju da niste znali, „The Vampire Chronicles“ je serijal knjiga u kome se nalazi i mnogima omiljena priča, kao i popularni film iz 1994. godine, „Intervju sa vampirom“. Nakon ovog filma, u kome glavne uloge tumače Bred Pit i Tom Kruz, kao i još nekoliko poznatih glumaca, izašao je jos jedan film, „Kraljica Prokletih“, u kome glume pokojna glumica i pevačica Alija i Stjuard Tauzend. Još u maju je najavljeno da je reditelj filma „The Fault in Our Stars“ Džoš Bun završio scenario za reboot filma iz 1994. godine. Iako još uvek nije poznato ko će da glumi u filmu, niti kada će film biti prikazan, Bun je bio veoma siguran o tome ko bi trebalo da glumi Lestata, i njegovo ime je Džared Leto.

Međutim, za sada ništa nije rešeno i čini se da je Letoovo učestvovanje u filmu samo pusta želja Buna. Opet, stvari odavde  mogu da krenu u bilo kom smeru i na ovo može da se gleda sa različitih izvora: Bun je u maju na Tviteru okačio fotografiju i ispod nje naslov:

jared1

Ovaj „tvit“ može da znači da je ili Leto već umešan u projekat, ili da Džoš Bun samo mnogo želi da Leto bude novi Lestat. Nekoliko meseci je prošlo i neki konkretan odgovor još uvek nije stigao. Ali, sudeći po tome kako je Letoov Džoker izvukao deblji kraj u filmu „Suicide Squad“, postoji mogućnost da se on više ne pojavljuje u „DC Extended Universe“. Njegova verzija popularnog negativca je naišla na raličite kritike, a sam Leto je izjavio kako bi voleo da se vrati kao glavni Betmenov negativac. Međutim, trenutno nema naznaka da će se tako nešto uskoro desiti. Ako se ponovo ne pojavi kao Džoker, onda će sigurno imati mogućnost da učestvuje u „Universal“ triologijama, „Intervjuu sa vampirom“ i „Kraljicom Prokletih“ kao princ Lestat.