„QuakeCon“ premijera novog „Prey“ trejlera

prey_header
Arkane Studios

„Bethesda Softworks“ je premijerno prikazala novi trejler za njihov rebot „Prey“ igre na „QuakeCon“ konvenciji. Moćićete da vidite kako će izgledati borba iz prvog lica kao i nekoliko bojišta na kojima ćete odmeravati snage sa protivnicima.

Igrači će preuzeti ulogu Mrogan Yua, test subjekta za ljutske eksperimente koji imaju za cilj da otkriju tajnu iza futurističke svemirske stanice inficirane vanzemaljskim bićima. Morgan može biti muski ili ženski lik, kako se naglašava u skorijem intervjuju koji je dao kreativni direktor Raphael Colantonio, ali će sve jedno biti na zadatku da ukoloni neprijatelje sve dok u isto vreme gleda kako se ostali stanovnici na stanici bore za opstanak i preživljavanje.

Ovo je sveujedno naš prvi pogleda na „Pray“ posle „E3“ prezentacije kada je i „Bethesda“ najavila igru tokom svoje konferencije. „Arkane Studios“ je develper tim koji radi na ovom naslovu i kako oni kažu ovo nije niti nastavak niti remejk originalne igre iz 2006 godine. Ovu verziju Pray igre smatraju kao ponovno osmišljavanje ove franšize.

Planirana da izađe 2017. godine, „Pray“ igra će biti dostupna za PlayStation 4, Windows PC i Xbox One.