„Amazon Studios“ otkriva nove slike iz serije „The Tick“

2

„Amazon Studios“ i „Sony Pictures Television“ su objavili nekolicinu novih slika sa snimanja predstojeće serije „The Tick“.

Piter Serafinovic iz „Čuvara Galaksije“ će igrati Ben Edlundovu veliku plavu bubu pravde. Patrik Varbarton, koji je igrao glavnu ulogu u prethodnoj igranoj seriji, će ovaj put biti izvršni producent serije. Takođe, i drugi ljudi, koji su bili umešani u prethodnu seriju, će biti izvršni producenti ove serije, a to su: Ben Edlund, Beri Džozefson i Beri Sonenfeld Edlund, tvorac serije. Oni će pisati i scenario za  ovu novu seriju.

„Ovo je plod ljubavi između „Amazona“, „Sonija“ i svih nas. Jedini način da ovo ima ikakvu vrednost je bio taj da nađemo novi način da prikažemo „The Tick“ i Arturovu priču u igranoj verziji i mislim da smo na pragu nečeg dobrog. Vizuelno i tematski, novi „The Tick“ živi u teksturama i retorici današnje navale superherojskih naslova, a da bi serija bila nešto što će moći da se gleda satima, mora da bude priča o srčanosti i ulozima, kao i o apsurdu. Da li je ovo novi hibrid akcije i herojstva sa likovima do kojih će vam stati? Da, da jeste.“

U svetu gde superheroji postoje decenijama, „The Tick“ prati priču računovođe koji nema ni trunke super moći, ali shvata da je  njegov grad u vlasništvu negativca, za koga se mislilo da je mrtav godinama. Dok pokušava da obelodani ovu zaveru, upoznaje čudnog plavog superheroja.

_DSC6335.NEF

 

4

 

_DG28630.NEF

 

_DG28844.NEF

 

_DSC1705.NEF

 

_DSC1794.NEF

 

_DSC3492.NEF

 

_DSC3841.NEF

 

_DG29087.NEF