„Suicide Squad“ — Biće dodatnih scena, ali ne na kraju…

Warner Bros
Warner Bros

Jedna od glavnih razlika, a moglo bi se reći i zamerki, za DC filmove je što nemaju dodatne scene na kraju filma, tj. nakon spiska svih ljudi koji su radili na tom naslovu. Pošto su odlučili da se zalete i pokušaju da uhvate korak za Marvelom i njegovim filmskim univerzumom, red je bio da reše i to čuveno pitanje sa dodatnim scenama.
Naime, kada je u pitanju „Odred otpisanih“ sazajemo da će biti posebnih scena nakon filma, ali se one neće nalaziti na samom kraju. U, uslovno rečeno, prvencu u nizu „BvS“ su najave za druge naslove bukvalno bile usred samog filma, što moram priznati, nije bila loša fora, ali i dalje fale one scene nakon samog filma. Kako bi rešili ovaj problem, odlučeno je da dodatne scene budu ubačene na sredini odjavne role, tako da oni nestrpljivi mogu da se raduju.

Grupa jedinstvenih superzlikovaca, koji se već nalaze u zatvoru visoke sigurnosti, regrutovani su za tajni zadatak od strane vladinog agenta Amande Valer (Viola Davis). Pod nazivom ODRED OTPISANIH kreću u pogubnu misiju, previše opasnu za obične snage bezbednosti i vojske, koja im je dodeljena u zamenu za određene povlastice.

Film je režirao David Ajer koji je i autor velikih bioskopskih hitova „Fury“ i „Sabotage“. Ajer je sam po sebi garancija vrhunskog filma koji je i u „ODREDU OTPISANIH“ pokazao sve svoje kvalitete i napravio film koji se uveliko razlikuje od drugih superherojskih naslova.