„Berserk Warriors“ — Video igra odložena za 27. oktobar

berserkmusou

Novi „Berserk“ anime je već na nekoj četvrtoj epizodi, a mišljenja su i dalje jako podeljenja. Mnogima smetaju grafička rešenja, ali avaj… Ono što je bilo najaveljno pre par nedelja je video igra „Berserk Warriors“, čiji izlazak je trebao da bude u septembru (21.9.) ove godine, ali je odložen za 27. oktobar.

Kao razlog zašto je izlazak igre odložen je navedeno da žele da porade na kvalitetu same igre pre nego što izađe finalna verzija. Ovo je zapravo veoma utešno, kada se uzme u obzir da obično izdavači igara za računare tek nakon par meseci izbace dovoljno zakrpa da bi neki naslovi bili igrivi.

casca.png

Igra će u Japanu izaći za PlayStation 4 (US$74), PlayStation 3, i PlayStation Vita (US$65). Za PS3 igra će moći samo da se skine preko interneta, tj. neće biti diskova u prodavnicama. Takođe, navedeno je da će prvo izdanje igre stići sa posebnim kodom gde ćete Kasku moći da vidite u kostimu (ili šta god to bilo) za kupanje. Biće i drugih bonusa, ali će oni biti različiti od preprodavca do preprodavca, ali tu će biti različitih kostima za likove, privezaka za ključeve itd.

Postoje i neke nepotvrđene priče da će se kasnije, tj. otprilike kad bude izašla igra i na zapadno tržište, izaći i verzija igre za Stam i za XBOX One.
Priča u igri počinje od samog početka, kako bi oni koji se po prvi put susreću sa igrom/sagom mogli da uhvate korak, kao i da će ići dokle i trenutno aktuelni anime serijal.