„WB Animation“ najava DC animiranih filmova, Batman i Harley Quinn zajedno u filmu 2017.

batman-harley-quinn-191813
Warner Bros.

„Warner Bros. Animation“ je hostovao panel na „Sand Diego Comic Con“ konvenciji tačno pred početak premijere „Batman: The Killing Joke“ filma, inače veoma iščekivana adapatacija jedne od najvoljenijih priča koja po većini predstavlja iskonsku Batman i Joker priču. Po završetku panela i pre samong puštanja filma objavljena su i sledeća tri filma koji će izaći iz „DC Animeated Original“ linije.

Prvi na listi je već najavljen „Justice League Dark“, koji nam dovodi tim natprirodnih heroja koji će se zajedno obračunati sa opasnom magičnom pretnjom. „WB“ je potvrdio da će  John Constantine i Swamp Thing biti zasigurni likovi u filmu.

Sledeći su „Teen Titans: The Judas Contract“, adaptacija priče na kojoj „WB Animation“ radi već godinama, ali od skora osporavaju da zapravo aktivno rade na istoj. Film adaptira najpriznatiju priču iz serijala koje su radili za „Teen Titans“ Marv Wolfman i George Perez.

I konačno, film najavljen za nadolazeće leto, će biti „Batman and Harley Quinn“, ovo je potpuno nova i originalna priča na kojoj Burce Timm, on i Paul Dini su zajedno prvobino i osmislili lik Harley Quinn. Nikakvi dalji detalji nisu objavljeni vezani za film doduše.

„Batman: The Killing Joke“ zvanično izlazi u utorak 26. juna.