Dc Comics — Sažetak sa SDCC-a

DcComicsLogoWall

SDCC je jako interesantan ovoga puta i svi su dali sve od sebe da nas iznenade sa trejlerima, i različitim najavama. Ovde ćemo prikazati neke od najinteresantnijih stvari od juče koje nam je spremio DC Comics. Za početak tu je novi trejler za film „Suidice Squad“.

„Suicide Squad“ je film o tajnoj vladinoj agenciji koja neke od najozloglašenijih kriminalaca drži zatvorene i po potrebi šalje u neke od najrizičnijih zadataka u zamenu za pomilovanje.

Režija: Dejvid Ajer
Glumci: Vil Smit, Margo Robi, Džared Leto, Kara Delvinj, Džoel Kinaman, Džej Kurtni,…

Pošto su prvog dana fokus stavili na filmove, danas su se prebacili na TV serije koje već neko vreme izlaze, a o čijem kvalitetnu nećemo mnogo govoriti…
Prvo, tu je bio trejler za novu sezonu najmlađeg naslova među njima „Legends of Tomorrow’s“ koji možete pogledati ispod:

 

Posle Legendi tu je najava za petu sezonu serije „Arrow“. Posle onog debakla iz četvrte nadamo se nečemu boljem, a možda i kraju… (lično mišljenje)

I, naravno, nikako nisu mogli da izostave „Munju“ i Beri Alena, koji je u startu bio najslabiji naslov, ali se na kraju prethodne sezone popravio… ili sam se samo ja navikao.
Kako bilo, na kraju je bio interesantniji od Strele, što više govori o padu kvaliteta druge serije.

Fokus ove sezone će očigledno biti oko Flash point-a, a u trejleru se vidi da Beri ne uspeva baš najbolje da se snađe u novoj vremenskoj liniji koju je stvorio i za koju je verovao da je ono što želi.

Nema šta, DC Comics je baš lepo prionuo na rad kako na TV naslovima, ali tako i na bioskopskim ostvarenjima. Šteta je što sve to nisu bolje povezali u smisleniju celinu, ali avaj…