Marvel/Netflix — Najave, promo posteri, tizeri…

Marvel-Netflix

Marvel se potrudio da prikaže neke lepe stvari na konvenciji San Diego Comic-Con. („Daredevil“ S3, „Jessica Jones“, „Luke Cage“, „Iron Fist“, „Defenders“)

Za početak, tu je najava i tizer za treću sezonu serije „Daredevil“. Nema informacija kada će tačno izaći serija. Ispod možete pogledati tizer.

 

 

Zatim, dobili smo prvi promo poster za seriju „Iron Fist“, koja je najavljena za 2017. godinu.


A tu je bio i prvi tizer/trejler za seriju:


Glumačka postava za „Iron Fist“: Fin Džouns („Igra prestola“) kao Danijel Rand/Iron Fist, Džesika Henvik („Igra prestola“, „Star Wars: Buđenje sile“) kao Kolen Ving, Dejvid Veham kao Harlod Mehum, Džesika Straup (“The Following”) kao Džoj Mehum, kao i Tom Pelferi („Banshee“) kao Vard Mehum, dok će gostovati i Keri-En mos („The Matrix“) kao advokatica iz serije „Džesika Džouns“.

 

Idemo dalje, tu je i serija „Luke Cage“, koja će se pojaviti na strimu od 30. septembra. Ispod možete pogledati trejler:

Na seriji rade: Majk Kolter, Rosario Doson, Čeo Hodari Kuker (režija), Simon Misik.

 

A onda ono što se željno iščekuje, serija „Defenders“, u kojoj će se ujediniti Derdevil, Džesika Džuns, Luk Kejdž i Ajron Fist u zajedničkoj borbi protiv do sada najvećeg neprijatelja. Dakle, krljanje i makljaža za sve pare se očekuju od ovoga. Pogledajte prvi trejler ispod:


 

Saradnja Netfliksa i Marvela je do sada bila izvanredna i dobili smo zaista nesvakidašnje dobre serije sa super herojima. Samim tim su postavili sebi visoke standarde koje treba posle i ispuniti, pa se postavlja pitanje da li će u tome i uspeti… nadamo se najboljem.