Aplikacija „Fear the Walking Dead:Dead Run“ — Dostupna na andoridu

DeadRun

Zvanična mobilna aplikacija koja prati „Fear the Walking Dead“, jednu od trenutno najgledanijih serija, postala je dostupna i korisnicima Android uređaja, najavio je AMC.
Aplikaciju „Dead Run“, koja je do sada bila namenjena samo IOS korisnicima, fanovi serije će moći da preuzmu i u Android Play Store potpuo besplatno. U saradnji sa tvorcem video igara, kompanijom Versus Evil, AMC je lansirao najnoviju verziju ove igre u susret premijerno prikazivanju nastavka druge sezone serije, najavljenog za 22. avgust 2016.

„Dead Run“ će vas naterati da bežite kako biste preživeli. Cilj je da stignete što dalje, izbegavajući pri tom zaražene i druge užasavajuće prepreke na koje nailazite. Moraćete da prođete sve dobro poznate lokacije iz serije, kao što su napuštena crkva, srednja škola i lokalna sportska hala. Da biste uspeli da pobegete, potrebno je da izoštrite svoja čula i dobro izbalansirate brzinu i odbranu. Neprestano pucanje će vas usporiti, dok ćete u suprotnom postati lak plen zaražnima. Ukoliko ste fan različitih vrsta oružja ova igra će vam pružiti široku  paletu sa više od 50 vrsta. A moći ćete i da uskočite u kožu svog omiljenog lika iz serije: Travisa, Nika, Madison, Stranda, Danijela ili Krisa.

Alikacija „Dead Run“ dostupna je putem linkova:
IOS: https://itunes.apple.com/us/app/fear-walking-dead-dead-run/id1084407935?mt=8
Android: https://play.google.com/store/apps/details?id=com.versusevil.fearthewalkingdead