„Odred otpisanih“ — Dolazi u domaće bioskope!

Da li ste spremni da prodrmate ovo leto?
U četvrtak 04.08 u domaće bioskope stiže dugo očekivani „Suicide Squad“!

Warner Bros
Warner Bros

Warner Bros Pictures okupio je najveće zvezde i smestio ih u svoj novi film „Suicide Squad“ („Odred otpisanih“) i na velike ekrane doneo najveće negativce DC Comics tima koje su Robert Kaniger i Ros stvorili davne 1959. godine.

Grupa jedinstvenih superzlikovaca, koji se već nalaze u zatvoru visoke sigurnosti, regrutovani su za tajni zadatak od strane vladinog agenta Amande Valer (Viola Davis). Pod nazivom ODRED OTPISANIH kreću u pogubnu misiju, previše opasnu za obične snage bezbednosti i vojske, koja im je dodeljena u zamenu za određene povlastice.

Film je režirao David Ajer koji je i autor velikih bioskopskih hitova „Fury“ i „Sabotage“. Ajer je sam po sebi garancija vrhunskog filma koji je i u „ODREDU OTPISANIH“ pokazao sve svoje kvalitete i napravio film koji se uveliko razlikuje od drugih superherojskih naslova.

Takođe, Ajer je okupio i vrhunsku glumačku ekipu koja koherentno i u potpunoj harmoniji oslikava likove na velikom platnu.
Deadshot (Will Smith), Harley Quinn (Margot Robbie), Captain Boomerang (Jai Courtney), Rick Flag (Joel Kinnaman), Katana (Karen Fukuhara), Enchantress (Cara Delevingne), El Diablo (Jay Hernandez), Killer Croc (Adewale Akinnuoye-Agbaje), i Slipknot (Adam Beach).

U filmu će se takođe pojaviti i Betmen (Ben Affleck).

Pogledajte srpski trejler za film: