„Koei Tecmo“ „Berserk“ igra stiže ove jeseni na zapad

berserk
Koei Tecmo

„Koei Tecmo Games“ je prošlog petka objavio da će „Berserk“ („Berserk Musou“) igra iz „Omega Force“ developer studija stići na Severno Američko i Evropsko tržiste ove jeseni. Igra će imati fizičku kopiju za PS4 konzolu dok će digitialna verzija stići za PlayStation Vita konzolu i za PC putem „Steam“ servisa.

U Japanu igra će izaći za PlayStation 4, PlayStation 3 i PlayStation Vita konzole. Digitalna i standardna fizička kopija igre će za PS4 koštati 7,800 jena (oko $74), i za PS Vita će koštati 6,800 jena (oko $65). PS3 verzija će biti samo digitalna i koštaće takođe 7,800 jena. Oficijalni sajt igre je takođe otkrio da će prva edicija igre imati dodatni kod u sebi za specijalni „kupaći“ kostim za Cascu.

casca.png
Koei Tecmo

Drugi bonusi u Japanu će zavisiti od prodavača a mogu uključivati alternativne kostime za likove Griffith, Guts i Scherike, ili fizičke predmete kao držač za ključeve ili mikrofiber krpica.

Producent Hisashi Koinuma je za „E3“ intervju reako da kompanija „gleda u mogućnost“ Xbox One verzije za Američko tržište kao i „Steam“ verzije za Japan. Koinuma je takođe izjavio da će priča u igri početi od samog početka kako bi lakše privukli ljubitelje akcionih igara a koji predhodno nisu upozani sa ovom franšizom, i sa ovim će priča takođe ispratiti i novi anime koji upravo izlazi.

berserk2
Koei Tecmo