„Fear the Walking Dead“ — Novi promo video i vizuelno rešenje!

Fear-of-Walking-Dead
AMC

U susret premijeri drugog dela druge sezone serije “Fear the Walking Dead” (#FearTWD), AMC Global je objavio vizuelno rešenje serije i prvi promo video. Nastavak druge sezone „Fear the Waking Dead“ biće emitovan u ponedeljak 22. avgusta u 3h ujutru ekskluzivno na AMC Global kanalu istovremeno sa američkom premijerom, u više 125 zemalja širom sveta. Oni koji propuste prvo emitovanje, imaće priliku da pogledaju epizodu u repriznom terminu, iste večeri u 22h.

Promo video nastavka sezone možete pogledati ispod:

 

Seriju “Fear the Walking Dead” su producirali Dejv Erikson, Robert Kirkman, Gejl En Hurd, Greg Nikotero i David Alpert sa glumačkom ekipom koju čine: Kim Dikens kao Medison, Klif Kurtis  kao Travis, Frenk Dilejn kao Nik, Alisija Debnam-Karnej kao Alisia, Ruben Blejds kao Danijel, Mercedes Menson kao Ofelija, Lorenzo Džejms Henri kao Kris i Kolman Domingo kao Strand.

Nastavak sezone prati krah porodica Klark, Manava i Salazar. Dešavanja koja su se odigrala na brodu Ebigejl u Meksiku, nateraće naše junake da nasumice biraju svoje puteve kako bi preživeli. Alisia se bori sa Madisoninim odbijanjem da prihvati gubitak Nika, dok Travis pokušava da izvuče Krisa iz apokaliptične tame koja preti da ga proguta. Strand je izgubljen u svojoj tuzi, a Danijelova tamna prošlost ostavlja Ofeliju bez nade da će uspeti da prežive i izgrade svoje živote ponovo.