Marko Mandić i Ana Štajdohar su Trolovi

Trolovi-Promoster

Marko Mandić i Ana Štajdohar u novoj animiranoj franšizi – „Trolovi“

Svi se sećamo simpatičnih čovečuljaka koji su se razlikovali po boji kose – malih slatkih Trolova. A da li ste znali da nam ove jeseni stiže nova franžiza o njima? Kao i da u srpskoj verziji trolove Maku i Zakerala sinhronizuju pevači Ana Štajdohar i Marko Mandić?

Od genijalnih tvoraca filmova „Šrek“, „Kung Fu Panda“ i „Madagaskar“, iz studija DreamWorks Animation, 3. novembra stiže ekstravagantna, raspevana animirana komedija „Trolovi“. U originalnoj verziji Džastin Timberlejk i Ana Kendrik daju glasove glavnim junacima, dok u domaćoj verziji njih sinhronizuju naši poznati pevači Marko Mandić i Ana Štajdohar.

Trolovi su slatka, radoznala stvorenja koji vole da pevaju, igraju i da se dobro zabavljaju. Ali ova stvorenja nisu samo predivna, već su i glavna poslastica za gladne Bergane.

Kada Maka, optimistična i vesela princeza Trolova, započne opasnu misiju spašavanja svojih najboljih drugara od gladnih Bergena, dolazi do Zakerala po pomoć, gradskog kuvara – pesimističkog realistu koji želi princezi da dokaže da svet nisu kolačići i duge. Njih dvoje će se zajedno upustiti u avanturu koja će ih odvesti van sveta koji im je poznat.

Muziku za ovaj film komponovali su Džastin Timberlejk i Gven Stefani, a kako su se Ana i Marko snašli u sinhronizaciji saznajte u najnovijem trejleru.