Novi „Star Trek“ će imati 13 epizoda i jednu priču

star-trek-tv-show-2017-bryan-fuller
CBS

Bryan Fuller, kreator serija „Hannibal“ i „Pushing Daisies“, će biti vođa novog „Star Trek“ tv projekta, i kako on kaže to je ispunjenje snova za njega.

Kako Fuller govori za „Collider“: „Da budem u mogućnosti da pravim novu interaciju ove serije i to sa novim likovima, potpuno novim avanturama i potpuno novim načinom pričanja priče koju do sad niste bili u mogućnosti da ispričate na „Star Trek“ seriji je velika čast i ispunjenje sna. Teško je izgovoriti ovako nešto. Teško je preteni ovako nešto u reči.“

Fuller takođe otkriva da je ark priče za prvu sezonu napisan, sa tekstom prvih šest epizoda razbacanih po piščevoj sobi. Kako Fuller naglašava epizode neće biti samostalne, već će se prva sezona sastojati od jedne priče ispričane u 13 epizoda.

„Već ima 762 epizode „Star Trek“ serija na televiziji, tako da preko šest epizoda mi moramo da ispričamo priču drugačije nego što je bila prepričavana tokom predhodnih 50 godina.“ Kako Fuller izjavljuje.

Njegov plan je da nastavi progresivnost koju „Star Trek“ poseduje kako kaže gledajući ka ulogama šoua „kroz monohromatsku prizmu i kroz polno ravnopravnu prizmu.“

Raspoređivanje uloga je trenutno u toku, iako Fuller nije spopenuo nikakva imena reko je da je već našao nekoliko glumaca koji mu se sviđaju.