Snima se novi film o Spajdermenu!

spider-man-captain-america-civil-war-tom-holland_0

Počelo je snimanje novog filma o Spajdiju, “Spiderman: The Homecoming“, kog potpisuju “Sony Pictures“ i “Marvel Studios“. “Sony“ još uvek ima prava na snimanje filmova o Spajdermenu, ali, posle ne tako dobrog iskustva sa “The Amazing Spider – Man“ franšizom, “Sony“ je sklopio ugovor sa “Marvelom“ radi dodatnog pojačanja. Bili smo u prilici da u skorijem ostvarenju “Captain America: Civil War“ vidimo da je ova saradnja urodila plodom.

Kao što se možda sećate, “Sony“ je planirao da napravi čitavi filmski Spajdermen univerzum nešto posle premijere “The Amazing Spider – Man 2“, a čini se da i dalje to želi.

Na pitanje da li “Sony“ ima neke konkretne planove za Spajdermen univerzum i hoće li biti neke nove saradnje sa “Marvelom“, Tom Rotman (Tom Rothman), predsednik “Sony Pictures-a“ je rekao sledeće: “Da za oba pitanja. Naša veza sa “Marvelom“, bila je fantastična.“.

Ali, kada malo bolje pogledamo odnos između “Sonija“ i “Marvela“, ne možemo, a, da se ne zapitamo, ko je ovde glavni? Tom Rotman nam je i to razjasnio: “ “Sony“ ima najveći autoritet. Mada smo prednost u kreativnosti dali “Marvelu“, zato što oni znaju šta rade.“.

Pored “Spider – Man: The Homecoming“, očekuje se i snimanje novog animiranog Spajdermen filma, čija se premijera očekuje 25. decembra 2018. godine.