Novi pregled za „Dr. Strange“ film

„Marvel Studios“ je navodno izbacio novi pregled za svoj sledeći film „Marvels Doctor Strange“. Novi pregled opisuje poreklo priče o Stivenu Strejndžu, vrhovnom čarobnjaku, i nudi opšti opis seta moći lika i njegovu ulogu u Marvelovom filmskom univerzumu.

Marvelov Doktor Strejndž prati priču talentovanog neurohirurga Doktora Stivena Strejndža koji, posle tragične saobraćajke, mora ostaviti svoj ego po strani i naučiti tajne misticizma i drugih dimenzija. Sa sedištem u Grinič vilidžu u Nju Jorku, Doktor Strejndž mora delovati kao posrednik između stvarnog sveta i onoga što se krije iza, koristeći metafizički spektar sposobnosti i artefakta da zaštiti Marvelov univerzum.

http://marvel.com/movies/movie/220/doctor_strange
marvel

Doktor Strejndž je četrnaesti nastavak u Marvelovom filmskom univerzumu. Film je naročito uzbudljiv zbog novog metafizičkog koncepta, kao što su druge dimenzije i tajanstvene sile, u zajedničkiom superherojskom filmskom univerzumu.

Doktor Strejndž je počeo sa snimanjem Novembra 2015. godine. Film je sniman u Longkros studiju u Velikoj Britaniji i na lokacijama u Nepalu, Londonu i gradu Nju Jorku.

Doktor Strejndža je režirao Skot Derikson, koji je napisao scenario sa C. Robertom Kargilom i Džonom Spaitsom.

U filmu glume: Benedikt Kamberbač, Čuetel Edžiofor, Rejčel MekAdams, Majkl Stulbarg, Mads Mikelsen i Tilda Svinton.

Datum izlaska filma je Novembar 2016.

Ovde možete pogledati i trejler