„Napad titana“ dobija svoju monopol igru

Ck68xAfWEAA-Mbe
Kodansha, USAopoly

Klasična monopol igra stalno dobija nove verzije sa različitim tematikama. Pored „Steven Universe“ verzije, kompanija USAopoly će napraviti i verziju „Napad titana“.

Igra je prilagođena priči iz serije i stripa, tako da se igrači kreću oko table i grade zidove i kapije, u pokušaju da sastave elitnu jedinicu za borbu sa titanima, umesto klasičnih kućica i hotela. Igra je za dva do šest igrača, a očekuje se da će koštati oko četrdeset dolara.

Za one koji nisu upoznati sa radnjom stripa i serije, radi se o svetu u kome su se pojavili titani koji proždiru ljude, što je nateralo preostale ljude da se ograde sa tri ogromna zida. Nakon sto godina mira, pojavio se kolosalni titan koji je srušio zid i izazvao napad titana na grad. Junak priče, Eren Jeger, bespomoćno gleda kako mu titan proždire majku, zbog čega se zavetuje da će uništiti sve titane.

Eren i njegovi prijatelji pristupaju vojsci da bi se borili protiv titanske pretnje, uprkos slabim izgledima. Međutim, Eren krije tajnu koja će možda biti dovoljna da preokrene situaciju u korist čovečanstva.