E3 2016: Nova Spajdermen igra od strane razvojnog tima igre „Ratchet and Clank”

Insomniac Games
Insomniac Games

Razvojni studio „Insomniac Games” najavili su da je u toku razvoj nove „Spajdermen” igre. Tokom Sonijeve konferencije na E3, trejler je prikazan, gde je narator dete iz Kvinsa, za koga se saznaje da je Marvelov Piter Parker.

„Marvel i Razvojni studio „Insomniac Games” su se udružili da naprave potpuno novu, autentičnu Spajdermen priču ekskluzivno za PS4”, kaže „Insomniac”. „Preuzmite kontrolu nad Piter Parkerom koji je iskusniji u borbi protiv kriminala.”

Trejler prikazuje Spajdermena koji skače unaokolo po kafiću, pre nego što što izleti kroz prozor i sleti na vozila u pokretu. Vidi se kako se bori protiv naoružanog razbojnika, koristeći svoju mrežu kako bi ga zavezao za obližnju banderu. Kasnije ga vidimo kako skače sa zgrade koja se naizgled ruši, a onda i kako visi sa voza u pokretu.

Pogledajte trejler:

Ovo je odličan način da se napravi hajp oko lika pre izlaska filma „Spider-Man: Homecoming”, koji će se u bioskopima prikazivati od 7. jula. 2017. Datum izlaska ove igre za Playstation 4 ostaje nenajavljen.