„Injustice 2“ gejmplej zvanično prikazan

injustice-2-header-11
NetherRealm

Prateći zvančnu najavu za „Injustice 2“ koja se desila početkom nedelje, „NetherRealm“ studijo je odlučio da nam da prvi pogled u to kako će izgledati gejmplej za ovu igru. Kreativni direktor Ed Boon je otkrio ovaj trejler tokom „ESL Mortal Kombat X Pro League“ finala treće sezone u Burbanku.

Kako je Boon rekao: „U „Injustice 2“ ćemo uvesti nove funkcije koje će promeniti nalčin na koji će fanovi igrati borilače igare. Mi smo uvek zainteresovani da poguramo ovaj žanr dalje i dozvoljavajući igračima da prilagode i unaprede njihove omiljene „DC“ super heroje i super zlikovce smatramo velikim korakom.“

„Injustice 2“ nudi najnovije „DC“ borbeno iskustvo koje proširuje na već ogromne i spektakularne okršaje iz predhodne igre. Svaka borba će vas definistati u igri gde igrači personalizuju svoje „DC“ likove sa jedinstvenom i moćnom opremom koju će dobijati tokom igre. Po prvi put će igrači preuzeti kontrolu nad izgledom njihovih likova, kao i borbom i razvijanjem tokom raznovrnih modva igre.

„Injustice 2“ se nastavlja na epsku priču započetu u „Injustice: Gods Among Us“ sa Batmanom i njegovim saveznicima koji rade na tome da sastave delove ljudskih zajednica nazad i uporedo se boreći protiv onih koji žele da vrate Supermanov rezim. U sred ovog haosa sa pojavljuje nova pretnja koja će ugroziti samo Zemljino postojanje. Igrači će imati kontrolu nad najvećim brojem „DC“ likova ikad ponudjenim u jednoj borilačkoj igri, od klasičnih i omiljenih od strane fanova kao sto su Batman, Superman, Supergirl i Aquaman, pa sve do zanimljivih novih zlikovaca kao što su Atrocitus i Gorilla Grodd. Borbe će se odvijati po velikom broju arena koje su znatno uvećane i među kojima će biti lokacije kao što su Metropolis, Gotham i Atlantis.

Sa svojim uvećanim brojem „DC“ likova kako super heroja tako i super zlikovaca, „Injustice 2“ nam stiže za PlayStation 4 i Xbox One konzole 2017 godine.