Vila Holand nezadovoljna zbog filma „Suicide Squad“

Vila Holand - "Arrow" - CW
Vila Holand – „Arrow“ – CW

DC Comics i WarnerBros hodaju tankom linijom između hrabrosti i gluposti… Naime, već par godina se prikazuju tv serije inspirisane likovima iz stripova kompanije DC Comics, i one su manje-više uspešne. Potom su u saradnji sa kompanijom WarnerBros počeli da rade na visokobudžetnim filmovima čiji je konačni cilj „Justice League“, a prvenac je bio „Betmen protiv Supermena“ koji je dobio dosta oštrih kritika.

Sledeći korak koji je unesrećio mnoge ljude je odluka da tv i filmske univerzume u potpunosti odvoje, što dovodi u pitanje smisao samih serija.
Vila Holand koja glumi Spidi u seriji „Arrow“ je izjavila kako nije baš najsrećnija zbog takve odluke kompanije WarnerBros. To je sasvim logično kada se ima u vidu da je serija u kojoj ona glumi postavila solidne osnove za film „Suicide Squad“. Takođe je navela da bi njena matična kompanija morala nešto da nauči od Marvela i da se ugledaju na to kako su oni uklopili radnju iz serije „Agents of S.H.I.E.L.D“ sa dešavanjima u bioskopskim filmovima kao što su „Osvetnici“ i „Kapetan Amerika: Građanski rat“.

Marvel to radi na svoj čudni način, mislim na mešavinu „Agenata“, filmova i svega toga.
Tako da je pomalo uznemirujuće, pošto je moguće i izvodljivo, i bilo bi dobro kada bi se to odradilo. – kaže Vila na konvenciji MCM London Comi-con (prenosi Mirror).

Ekipa iz serije „Arrow“ veruju da bi oni, ai i glumci iz serije „The Flash“ odradili odličan posao kada bi imali priliku da rade na filmovima. Takođe su razočarani zbog činjenice da će celu planiranu priču o Harli Kvin morati da izbace iz serije zbog filma „Suicide Squad“. Holandova kaže da su nju, ali i mnoge druge likove morali da iseku iz serije na zahtev WarnerBrosa, pre nego što su imali priliku i da ih pokažu.