Na velika platna dolazi najnovija priča o magičnoj zemlji OZ

Svi znamo poznate priče o lepoj, ali opasnoj zemlji Oz i čuvenoj devojčici Doroti koja je razrešila moći Zlu vešticu. Ali šta se desilo nakon što je ova priča završena? U bioskope nam 9. juna dolazi priča o drugačijim herojima iz zemlje Oz, o letećem majmunu Oziju i njegovim drugarima.
-MCF
0 1 2 3 4 5 6

Priča animiranog filma Čuvari Oza smeštena je u mističnim predelima ove zemlje i  govori o drugoj šansi, hrabrosti u strašnim situacijima i kako nam je malo potrebno da budemo srećni.

Gilinda, dobra veštica sa juga, odlučuje da oživi Zlu vešticu i ukloni njene moći tako što će od njih napraviti magičnu metlu. Zla veštica, besna i željna osvete, udružuje se sa svojim letećim majmunima kako bi povratila svoje moći, ali metla je na sigurnom i dobro čuvana. Dorotini prijatelji – Plašljivi lav, Strašilo i Limenko postaju čuvari te metle, ali u tome im je potrebna pomoć. Ozi shvata da sa malo ljubavi, hrabrosti i pameti, može učini svet boljim i staje na stranu Čuvara Oza kako bi porazili Zlu vešticu i sprečili je da ostvari svoje planove.

Čuvari Oza, komična avantura za celu porodicu sinhronizovana na srpski jezik, u bioskope dolazi 9. juna, a do tada pogledajte trejler.

Slike i video klipovi korišćeni u članku su vlasništvo MCF