„Skylanders- IMAGINATORS“ — Novi nastavak franšize video igara!

Activision
Activision

Popularni Skajlendersi dobijaju svoj novi nastavak, i ovoga puta nam ekipa iz kompanije Activision donosi nešto malo drugačije. Naime, još od kako se pojavila prva igra i prve figure klinci iz celog sveta su slali svoje crteže sa molbom da kreatori igre naprave baš njihovog skajlendera. Pošto je maltene neizvodljivo sve njih napraviti i svima izaći u susret, programeri su došli do sledećeg najboljeg rešenja. Dakle, od nastavka „Skylanders – IMAGINATORS“  će svaki igrač imati mogućnost da napravi svog sopstvenog lika u zavisnosti od toga kako ga je zamislio.

Igrači će moći da izaberu sposobnosti svog lika, izgled, ime, uzrečicu, muziku i još mnogo toga na početku same igre. Sve to će biti moguće korišćenjem figure koja se zove „Creation Crystal“.

Kako bi se proslavio izlazak novog nastavka, Activision otvara takmičenje „Skylanders Art-to-Life Contest“, na koje će svi igrači moći da pošalju crteže svojih skajlendersa, a pobednik će imati to zadovoljstvo da se na dan premijere igre objavi njegov lik u igri. Da biste učestvovali, dovoljno je da svoju sliku okačite na instagrtam ili tviter sa oznakom #SkylandersArtContest , ili pošaljite svoj rad na email na: SkylandersCommunity@Activision.com

Više podataka možete naći ovde: https://www.skylanders.com/

Activision
Activision