Crveni rendžer u akciji i planovi za još filmova

power-rangers-movie-suit
Lionsgate

Se rad na novom „Power Rangers“ filmu, koji nam stiže 2017, uveliko nastavlja upravo nam stižu slike crvenog rendžera u akciji.

Uslikane fotografije su sa snimanja koje se održalo Stevestonu, i prikazuju crvenog rendžera u borbi sa dva kaskadera u zelenim „mocap“ kostimima koji predstavljaju Puttie standardne protivnike rendžera. Takođe prošle nedelje je održana žurka za svu postavu koja je radila na filmu u čast završetka snimanja.

Kako se snimanje privodi kraju ambicije „Lionsgate“ studija za ovaj serijal ne jenjavaju i CEO Jon Feltheimer potvrđuje da su planovi za nastavke već u opticaju. Kako je izjavio za „Variety“:

Mi smo veoma veoma uzbuđeni za novi „Power Rangers“ film. Možemo se videti kako radimo na pet, šest ili čak sedam.

U ovom remejku su glumili: Naomi Scott kao Kimberly/Pink Ranger, Darce Montgomery kao Jason/Red Ranger, Ludi Lin kao Zack/Black Ranger, RJ Cyler kao Billy/Blue Ranger, Becky Gomez kao Trini/Yellow Ranger i naravno Elizabeth Banks kao Rita Repulsa.

Režiran od strane Dean Israelite („Project Almanac“) dok su scenario pisali John Gatins („Kong: Skull Island“), Burk Sharpless i Matt Sazama („Dracula Untold“), Zack Stentz i Ashley Miller („X-Men: First Class“), Max Landis („Chronicle“). Produciran od strane kokreatora serijala Haim Saban i Brian Casentini („Power Rangers“ tv serijal), kao i Wyck Godfrey i Marty Bowen („The Maze Runner“ franšiza).

Datum za kada je planiran izlazak „Power Rangers“ filma je 24. mart 2017.

3759901
YVRshoots
7151867_orig
YVRshoots
6566385_orig
YVRshoots
5722552_orig
YVRshoots
1663649_orig
YVRshoots
1463816_orig
YVRshoots
1556011_orig
YVRshoots