„Finding Dory“ — prvi klip iz filma!

©2013 Disney•Pixar. All Rights Reserved.
©2013 Disney•Pixar. All Rights Reserved.

Kompanija Disney•Pixar  je objavila i prvi isečak iz filma „Finding Dory“, koji je direktan nastavak na film „Finding Nemo“. Ispod možete pogledati klip:

 

„Finding Dory“ se nastavlja na priču iz prvog filma, a odvija se oko šest meseci nakon kraja prvog dela. Premijera je zakazana za 17. jun 2016. godine.

Srpski naziv filma je „U potrazu za Dori“, najverovatnije će premijera biti jedan dan pre svetske, a evo i sinopsisa i spiska glumaca koji će davati glasove:

Dizni Piksarov film „U potrazi za Dori“ vratiće na veliki ekran svačije omiljene likove: zaboravnu plavu ribicu (Anica Dobra), koja živi srećno na grebenu s Nemom (Marko Perić) i Marlinom (Branislav Platiša). Kad se Dori iznenada seti da ima porodicu koja je možda traži, ovaj trio će krenuti na uzbudljivu avanturu preko okeana do kalifornijskog prestižnog Pomorskog instituta, rehabilitacionog centra i akvarijuma. U pokušaju da nađe svoju mamu (Nela Mihajlović) i oca (Bane Zeremski), Dori će potražiti pomoć od tri najintrigantnija stanovnika Pomorskog instituta: Henka (Predrag Ejdus), svadljive hobotnice koja često beži zaposlenima; Bejlija (Srđan Timarov), beluga kita koji je ubeđen da su mu veštine eholokacije u kvaru; i Nade (Jelena Trkulja), kratkovide kit ajkule. Dok se vešto budu kretali kroz zamršene unutrašnje radnje Pomorskog instituta, Dori i njeni drugari će otkriti čari svojih mana, drugarstva i porodice.

Ukoliko ste propustili, ispod možete pogledati i prvi trejler: