„Ghost in the Shell“ — Nove pridošlice u glumačkoj postavi

Rila Fukushima - Instagram
Rila Fukushima – Instagram

DreamWorks Pictures i Paramount Pictures su nakon objavljene informacije da su počeli sa snimanjem filma „Ghost in the Shell“ i činjenice da će glavnu ulogu glumiti Skarlet Johanson bili dočekani na nož od strane mnogih, jer su zamišljali Kusanagi Motoko kao Azijatkinju… Nećemo ulaziti u raspravu o tome koliko je to opravdano i besmisleno, ali izgleda da su se svi stišali. Danas je objavljeno da se, pored Johansonove, glumačkoj ekipi priključuje još interesantnih glumaca.

Za početak, tu je Rila Fukušima koju smo imali priliku da vidimo u trećem nastavku filma „Wolverine“, u seriji „Arrow“, ali i u „Igri prestola“ na kratko. Zatim, tu će biti Žilijet Binoš („Engleski pacijent“, „Tri boje: plavo“), Mičel Pit (serija „Hanibal“, „Seven Psychopaths“) i na kraju čuveni Takeši Kitano („Zatoichi“, Battle Royale II“).

Postava za sada deluje šareno, tako da će izgleda pokušati da sve zadovolje u vezi sa odabirom glumaca. Nas, iskreno, mnogo više brine kako će ispasti film nego koje će Motoko biti rase…