Dodatna projekcija filma „Warcraft – Početak“ 28. maja!

Warcraft-plakat
Warcraft – Plakat Taramount

Zbog velike količine fanova i njihove želje da pogledaju 3D epsku avanturu „WARCRAFT – POČETAK“ već prvog dana prikazivanja, u subotu, 28. maja u 21h uvedena i dodatna projekcija u bioskopu Cineplexx Ušće Shopping Center.
Fanovi koji nisu uspeli da obezbede karte za prethodna dva termina, a žele da pogledaju ovaj dugo očekivani spektakl već prvog dana prikazivanja, mogu kupiti karte na blagajnama bioskopa Cineplexx Ušće Shopping Center.
Za vlasnike Cineplexx bonus kartice, moguća je i online kupovina.
Požurite i obezbedite svoja mesta na vreme, jer na ovakav filmski doživljaj smo dovoljno dugo čekali!

 

 

Režija: Duncan Jones

Uloge: Travis Fimmel, Paula Patton, Ben Foster, Dominic Cooper, Toby Kebbell, Ben Schnetzer, Rob Kazinsky i Daniel Wu
Scenario: Charles Leavitt i Duncan Jones
Žanr: 3D epska avantura
Studio: Legendary i Universal

Iz studija Legendary Pictures i Universal Pictures stiže „Warcraft: Početak“, epska avantura o sukobu nastalom zbog sudara svetova zasnovana na svetskom fenomenu Blizzard Entertainmenta. Mirno carstvo Azerota stoji na ivici rata kad se njihova civilizacija suoči sa neustrašivom rasom osvajača: Ork ratnici beže iz svog doma koji je na rubu propasti i žele da kolonizuju drugi svet. Kad se portal otvori da spoji ova dva sveta, jedna vojska se suočava sa uništenjem, a druga sa nestankom. Sa ove dve zaraćene strane, dva heroja će krenuti jedan na drugog, a to će odrediti sudbinu njihovih porodica, njihovog naroda i njihovog doma.

Tako počinje spektakularna saga o moći i žrtvovanju u kojoj rat ima mnogo lica i gde se svako bori za nešto.