Novi trejler za „Sing“

Novi film Illumination Entertainmenta
Novi film Illumination Entertainmenta

Universal Studios i Illumination Entertainment su objavili novi trejler za animirani film „Sing“,  koji će se premijerno prikazivati dvadeset prvog decembra ove godine.

Illumination je poznat po filmovima „Despicable me“, „Doctor Seuss’s The Lorax“, „Despicable Me 2“ i „Minions“.
„Sing“ je namenjen da proprati letnju premijeru „The Secret Life of Pets“ i puni bioskope tokom zimskih praznika.

Metju Makonahei, Riz Viterspun, Set Mekfarlejn, Skarlet Johanson, Džon C. Rajli, Taron Egerton i Tori Keli daju glasove likovima u ovo priči o otkrivanju zvezda koje se kriju u nama svima, uz čak osamdeset pet hit pesama!

 

Film je smešten u svet nalik našem koji je nastanjen isključi životinjama. Glavni lik je Baster Mun, koga tumači Metju Makonahi, gizdava koala koja vodi pozorište čija slava je uveliko na izmaku. U konačnom pokušaju da povrati staru slavu pozorišta on odlučuje da pokrene takmičenje u pevanju, za koje tvrdi da će biti najbolje na svetu.

 

Među takmičarima se uskoro ističe petoro: miš jednako talentovan za pevanje i prevare (Set Mekfarlejn), tinejdžerka slonica sa velikim strahom od publike (Tori Keli), iznurena majka prasica koja se brine odvadeset i pet prasića (Riz Viterspun), mladi gorila,  gangster koji pokušava da se odvoji od kriminalnih aktivnosti svoje porodice (Taron Egerton) i rokerka bodljikavo prase koja pokušava da napravi karijeru dalje od njenog arogantnog dečka (Skarlet Johanson). Svi ovi likovi veruju da im je upravo ovo šansa da promene život.

„Sing“ je napisan i režiran od strane Garta Dženingsa („Son of Rambow“, „Autostoperski vodič kroz galaksiju“), a producenti su Kris Meledandri i Dženet Hejli.