„Resident evil umbrella corps“ — PS4 konzole

umbrella corps
Capcom

U čast izlaska nove „Resident evil umbrella corps“ igre, kompanija Sony je napravila specijalne modele PS4 konzole sa tematikom igre.

Napravljena su dva modela, jedan sa tematikom nove igre i drugi sa ilustracijama prethodnih nastavaka u čast dvadesetogodišnjice serijala. Dok je model od 500 GB dostupan u crnoj ili beloj boji, model od 1TB će imati samo crnu verziju. Model od 500 GB će se prodavati po ceni od 38.980 jena, a model od 1TB za 43.980 jena.

Modeli će biti dostupni od 23. juna, istog dana kada se igra pušta u prodaju u Japanu. Nakon pomeranja datuma objavljivanja igre za kompjutere i PS4 na zapadu, kompanija Capcom je najavila da je novi datum 21. jun. PS4 modeli se neće prodavati u kompletu sa igrom.

Iako je igra smeštena u istom univerzumu kao i ostale „Resident Evil/Biohazard“, fokusiraće se pre svega na takmičarskim borbama za više igrača i biće minimalna količina pripovedanja. Igru može igrati od jedan do šest igrača.

Capcom je objavio brojne klipove sa snimcima iz igre, naoružanju koje će se pojavljivati u igri i objašnjenjima o različitim modovima igre.

ps401ps402

ps403

ps404