„Fear the Walking Dead“ — drugi deo druge sezone!

Fear the Walking Dead - AMC
Fear the Walking Dead – AMC

 

Omiljena serija gledalaca širom sveta,“Fear the Walking Dead” vraća se na male ekrane sa drugom polovinom druge sezone premijerno, u ponedeljak 22. avgusta. Ostatak sezone koju čini osam epizoda biće, kao i do sada, emitovan istovremeno sa američkom premijerom u 3.00h ujutru i repriziran u 22.00h iste večeri.

Dosadašnje kritike serije su veoma pozitivne. David Sims iz časopisa TheAtlantic.com kaže:

Druga sezona „Fear the Walking Dead“ uspeva da zadrži sjajne momente iz prve, čak i da ih usmeri u novom pravcu.

I naši mediji su puni hvale za Fear:

Dramatični nastavak serije, epizode snimane na okeanu, meskička produkcija i nov vizuelni identitet je samo deo onoga što nas očekuje u drugoj sezoni. —   piše portal Tvinemania.

Nastavak sezone prati krah porodica Klark, Manava i Salazar. Dešavanja koja su se odigrala na brodu Abigejl u Meksiku, nateraće naše junake da nasumice biraju svoje puteve kako bi preživeli.

Seriju “Fear the Walking Dead” su producirali Dejv Erikson, Robert Kirkman, Gale Anne Hurd, Greg Nicotero i David Alpert sa glumačkom ekipom koju čine: Kim Dickens kao Madison, Cliff Curtis kao Travis, Frank Dillane kao Nick, Alycia Debnam-Carey kao Alicia, Ruben Blades kao Daniel, Mercedes Mason kao Ofelia, Lorenzo James Henrie kao Chris i Colman Domingo kao Strand.