„Kingdom Come: Deliverance“ odložen za 2017.

WTVhz9EE66fi.878x0.Z-Z96KYq
Warhorse Studios

 

Za one koji ne znaju sta je „Kingdom Come: Deliverance“: Ovu igru pravi „Warhorse“, koji je napravljen od strane ljudi koji su radili na projektu „Mafija“.

Dugo očekivani istorijski RPG iz prvog lica koji se odvija u Evropi tokom srednjeg veka (negde oko 1400. i neke, ili ti malo kasniji srednji  vek) , igru počinjete kao mladi kovač koji je izgubio sve zbog rata i pokušavate da promenite svoju sudbinu u nelinearnoj kampanji.Kampanju je pisao Daniel Vávra , gospodin koji je pisao kampanje za serijal Mafije. Jedna od glavnih karakteristika igre bi trebalo da bude i borba iz prvog lica na kojoj su konsulutovani stručnjaci u polju mačevanja, streličarstva i mlaćenja ostalim ubojitim predmetima kako bi se pospešila realističnost.

370af6d84c0999ed09a0b7553a942c3a
Warhorse Studios

„Kingdom Come: Deliverance“ je zasnovana na „CRYENGINE“ thnologiji, u februaru 2014. je uspesno kikstartovana sa oko milion funti prikupljenih (ili u sve opštim evropskim parama 1,3 milona), prikupljanje finansija je nakon toga nastavljeno na zvaničnom sajtu https://www.kingdomcomerpg.com/ .

Igra je originalno najavljena za četvrti kvartal 2015. početkom 2015. je pomerena za leto 2016. u martu je izašla beta verzija za ljude koji su podržali projekat na kikstarteru i direktnom sajtu, međutim tom prilikom su i najavili da će igra na PC-u biti odložena, kako bi je pustili u prodaju u isto vreme i sa konzolnim verzijama (PlayStation 4  i  Xbox One). Tako da PC „elitna rasa“ može da zahvali konzolašima na odlaganju….

KC_Deliverance_city_2
Warhorse Studios

„Kingdom Come: Deliverance“ sigurno neće biti objavljen ove godine a tačan datum ćemo verovatno saznati između „E3“ i „Gamescom“.